<

Кого з волинських письменників висунули на здобуття Шевченківської премії?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:30 | 18.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинська організація Національної спілки письменників України висунула Івана Корсака на здобуття Національної премії імені Тараса Шевченка. Про це журналістам «Громадського. Волинь» розповіла голова Волинської організації НСПУ Ольга Ляснюк.

«Ми висунули Івана Корсака на цю премію за три книги. А саме: «Борозна у чужому полі», «Запізніле кохання Миклухо-Маклая» та «Вибух у пустелі»… Іван Феодосійович безперечно заслуговує на цю відзнаку. Крім того, у нього ще й така знакова подія у цьому році. 15 вересня йому виповнюється сімдесят років. На засідання правління нашої організації ми одностайно вирішили, що Іван Корсак вартий того, аби бути відзначеним такою премію», – розповіла Ольга Ляснюк. Цю інформацію повідомляє Громадське.

Іван Корсак – письменник, журналіст, почесний громадянин Луцька та Каменя-Каширського. У творчості автора переважають романи та оповідання історичної тематики, де автор вміло розповідає про видатних українців, які з тих чи інших причин незнані та не пошановані в нашій державі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця