<

Кохання й миру. Порошенко привітав українок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:57 | 8.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Президент України Петро Порошенко привітав жінок країни з Міжнародним жіночим днем 8 Березня. Він також пишається гендерною політикою в українській армії.

Головною рисою сучасної української армії стала успішна гендерна політика, написав глава держави на своїй сторінці у Facebook, – повідомляє “Корреспондент”.

“На сьогоднішній день у лавах ЗСУ проходять військову службу та працюють 54 тисячі жінок, з них понад 20 тисяч – жінки-військовослужбовці. З початку цього року на контракт вступили понад дві тисячі жінок. Стільки ж мають статус учасників бойових дій. Відсоток жінок, які приходять в армію захищати Україну, стає дедалі більше”, – йдеться в повідомленні.

Також Президент зазначив, що раніше неможливо було уявити жінку-снайпера або розвідницю в уніформі ЗСУ. Однак завдяки останнім нормативним змінам жінки отримали можливість займати більше військових посад – всього їх уже понад 100.

Крім того Порошенко побажав українкам дві речі. “Перша – це кохання. Мені дуже пощастило, тому що я знаю, що це таке. Ми з Мариною вже 33 роки разом. І щоранку я дякую Богові за те, що він послав мені улюблену жінку. Друга – це мир. Як би нам важко не було, ми боремося за те, щоб він прийшов на нашу українську землю”, – зазначив Президент.

https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/959669554167437/




один коментар
  1. пишається гендерною політикою в українській армії….понад 20 тисяч – жінки-військовослужбовці…а скільки тисяч чоловіків????….є можливість закидати шапками…..ворога….у якого є один танк…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця