<

Кобзон розповів де переховується Янукович

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 26.08.2017 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Російський співак, депутат Держдуми від “Єдиної Росії” та прихильник самопроголошених республік ЛДНР Йосип Кобзон стверджує, що колишній український президент Віктор Янукович живе з ним по сусідству: у селищі Баковка Одинцовського району Московської області. 

Про це пише Волинь24 посилаючись на УНІАН.

“У Баковці паркан до паркану зі мною – ми цю споруду жартома називаємо “Китайська стіна” – сьогодні живе колишній президент України Віктор Янукович.Огорожу такої висоти ви й уявити собі не можете! Ця дача в Баковці контролюється нашими відповідними органами. Але від кого ти переховуєшся? Адже якщо захочуть тебе дістати, то дістануть де завгодно. І броньовані машини не допоможуть – ти виходиш з неї, й башка залишається. Ось приклад – чоловік Максакової, вбитий у Києві”, – розповів в інтерв’ю Кобзон.

Не любити екс-президента України, каже Кобзон, у нього є всі підстави: за те, що той допустив Майдан, він би його “власноруч знищив”.

Раніше росЗМІ показали нібито будинок Януковича у Ростові-на-Дону.

Так, російські журналісти знайшли будівлю, розташовану за адресою, раніше названою адвокатом екс-президента, але самого втікача, екс-президента України на місці не застали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер