<

Князівська 14 бригада відзначає день народження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:46 | 10.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
401
/ Коментарі відсутні

14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого 10-го грудня відзначає 8-річчя. 

8 років тому, 10-го грудня 2014 року, у вирі війни, народилася наша 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого, – повідомляють на фейсбук-сторінці бригади.

«8 років ми незламним щитом стоїмо на межі війни та миру! 8 років Князівські воїни знищують ворога, захищаючи незалежність України та свободу її народу!8 років і, особливо, 9 місяців 2022-го, нам не було легко на жодному з напрямків фронту, на Київщині й Житомирщині, на Миколаївщині і Запоріжжі, на Донбасі і Харківщині. 

І ми знаємо, що легко не буде. Але і тоді, і зараз, і в майбутньому ми, твердою рукою тримаючи зброю, йдемо вперед, нищимо ворога, відвойовуємо те, що в нас намагаються відібрати й спаплюжити. Кожен із нас, солдат, сержант і офіцер нашої Князівської 14-ки творить історію нашої уславленої військової частини. З кожного з нас починається наша Князівська бригада та наші Збройні Сили. І від кожного з нас залежить Перемога, а отже, – майбутнє України!

Ми не знаємо дати Перемоги… Але ми знаємо, як багато ми маємо для неї зробити. Знаємо, як знищувати зло – битися і вбивати.

Ми не знаємо, як у майбутньому називатимуть цю війну історики. Але ми завжди пам’ятатимемо побратимів, яких вона в нас забрала… Коли закінчиться війна, ми запалимо свічі пам’яті за кожним із них… А поки що нехай допомагають нам із Небесного війська…

Ми не знаємо, що чекає на нас завтра. Але кожної миті ми готові до бою! Іменем України, її силою ми будемо бити ворога нещадно! Ми вистоїмо, щоб вистояла Україна! Ми переможемо, щоб держава жила!» – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця