<

Клітинка знову актуальна: 7 стильних образів цього літа на кожен день

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:49 | 28.06.2020 / Новини / /
Перегляди
13
/ коментарів 5

Картаті речі давно стали вважатися класикою. І тому кожен рік вони повертаються в тренди у різних варіантах.

Апостроф розповів, як і з чим модно носити клітинку влітку 2020.

У моді фасони міні на тонких бретелях, що нагадують стиль ретро і пинап. Таке вбрання можна надіти як з туфлями, так і з босоніжками або навіть кросівками. А доповнити образ допоможуть стильні аксесуари.

Відмінний варіант – комплект з топа та брюк. Цей тренд став популярним ще 2 сезони тому, ну а влітку 2020 знову з шумом увірвався у список модних хітів. Носити такий комплект можна або зі світлими кросівками, або з туфлями на невеликому каблуці.

Ще один цікавий тренд – картаті сарафани міні. Їх можна носити як самостійний наряд або ж надягати поверх різних топів і футболок. Саме такі сарафани дуже люблять представниці сімейства Кардашьян.

Хороше доповнення літнього гардеробу – картатий піджак. Він прекрасно підійде для вечірньої прогулянки або для походу в офіс або на ділову зустріч. Носити піджак можна і з класичними блузами, і з неформальними футболками.

Картаті штани знову в моді, тому варто придивитися до такого варіанту брюк. Вони добре виглядають з джинсовими куртками, кроп-топами, оригінальним взуттям і масивними прикрасами.

Спідниця-олівець стала одним з головних модних хітів цього літа. Вона може бути як частиною ділового образу, так і нарядом на кожен день.

І останній пункт нашого списку – картаті сорочки. Це універсальний елемент гардеробу, адже таку сорочку можна носити як самостійний топ, накинути поверх майки або кропа або пов’язати на талії.




коментарів: 5
  1. Цього літа наші можновладців могли б започаткувати новий тренд небо в клітку”
    в модній політичній індустрії

    • Моя бабця такі шмотки ше років 15 тому як на горище списала.
      Олежка, я як твоїй бабі сьогодні допомагав одягатись, то подарував одну таку модну нинчє одежину.
      Так шо як прийде додому, то не свари, вона це купила не потративши твоїх грошей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер