<

Кліп української режисерки Муїньо номінували на Греммі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:33 | 25.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
253
/ Коментарі відсутні

Кліп української режисерки Тані Муїньо на пісню Montero (Call Me By Your Name) репера Lil Nas X потрапив у список номінантів на престижну премію «Греммі» в категорії «Найкраще музичне відео».

Загалом Національна академія мистецтва й науки звукозапису США оголосила список номінацій у 86 категоріях, як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт премії.

Найбільшу кількість номінацій (11) набрав американський музикант Джон Батіст, у тому числі «за запис року» і «за альбом року».

Виконавці Джастін Бібер та американки Дожа Кет та H.E.R. – будуть представлені у восьми категоріях. Сім номінацій – у Біллі Айліш та Олівії Родріго.

64-та церемонія нагородження переможців має відбутися 31-го січня 2022-го року в Лос-Анджелесі. Трансляція вестиметься на американському телеканалі CBS.

Таня Муїньо – українська кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотограф і режисерка. Відома своєю роботою над кліпами популярних виконавців: Monatik, Время и Стекло, NK, Мішель Андраде та інших. Вона є рекордсменкою за кількістю нагород у номінації «Найкращий відеокліп» щорічної української премії YUNA.

Раніше її кліп на пісню Montero (Call Me By Your Name) репера Lil Nas X отримав три нагороди премії MTV Video Music Awards 2021 – у номінаціях «Відео року», «Найкраща режисура» та «Найкращі візуальні ефекти» та MTV Europe Music Awards 2021 у категорії «Найкраще відео».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер