<

Кім Кардаш’ян офіційно подала на розлучення з Каньє Вестом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:56 | 21.02.2021 / Новини / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Американська модель, акторка й зірка реаліті-шоу про свою сім’ю Кім Кардаш’ян подала заяву на розлучення з репером Каньє Вестом.

Про це повідомляють інформагентства Reuters та Associated Press із посиланням на представників Кардаш’ян, – передає Громадське.

Зіркова пара наразі не коментувала розлучення. Таблоїд TMZ стверджує, що розлучення є обопільним кроком Кардаш’ян і Веста, а акторка просить суд дозволити парі спільно виховувати дітей.

Своєю чергою, таблоїд People із посиланням на оточення Веста заявляє, що той був готовий до кроку дружини й «змирився із реальністю»: «Він знав, що це [розлучення] буде, але легше йому від того не стало».

Першим інформацію про розлучення зіркової пари, яку в медіа часто називали «Кімьє» («Kimye»), повідомив ще в січні 2021 року таблоїд Page Six із посиланням на джерела, близькі до Кардаш’ян і Веста.

Тоді видання стверджувало, що однією з причин, з яких Кардаш’ян вирішила розлучитися з Вестом, стало його рішення брати участь у виборах президента США у 2020 році. Спроба була невдалою, але Вест уже тоді натякнув на можливість повторного балотування у 2024 році.

Головною проблемою в переговорах про розлучення пари може стати їхній сімейний будинок вартістю 40 мільйонів доларів у місті Калабасас штату Каліфорнія, писав раніше Page Six. Хоча придбали його за гроші Веста, Кардаш’ян начебто хоче залишити його собі.

Крім того, в останні місяці, зазначає Reuters, Кардаш’ян і Вест фактично жили окремо. При цьому Кардаш’ян залишилася саме в будинку в Калабасасі, тоді як Вест переїхав на своє ранчо у штаті Вайомінг.

Оглядачі очікують, що проблеми сімейного життя пари будуть висвітлені в останньому, 21-му сезоні реаліті-шоу «А що там у Кардаш’янів», яке виходило з 2007 року й зробило його учасників мільйонерами.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер