<

Кількість жертв аварії літака неподалік Луцька збільшилася до двох

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 26.03.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Зараз правоохоронці очікують на приїзд експертів Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з повітряними службами Внаслідок падіння АН-2 у Волинській обл., крім пілота, що загинув ще й пасажир.

Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявила прес-секретар УМВС України на Львівській залізниці Христина Романчук.

“На даний момент правоохоронці очікують на приїзд експертів Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з повітряними службами. Оскільки літак впав, зараз місце події охороняється правоохоронцями і рятувальниками. Пілот літака пошкодив житловий будинок, впав на вулиці села і загорівся. Пілот загинув. Також встановлено, що був ще один чоловік, який загинув. Постраждалих серед місцевих жителів немає. Причини обставин надалі з’ясовуються. Опитують можливих свідків події”, – заявила Романчук, –

У с. Промінь Луцького району Волинської області в 00:40 26 березня зазнав аварії літак Ан-2; пілот загинув. Повідомляється, що літак здійснював несанкціонований політ. Пілот знизив машину до небезпечної висоти, зачепив дах приватного житлового будинку, внаслідок чого літак впав на дорогу в селі і загорівся. Зараз вже відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 281 Кримінального кодексу (“Порушення правил повітряних польотів”), розслідувати його буде транспортна міліція.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа