<

Кількість випадків коронавірусу зростає: на Волині можуть посилити карантин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 27.06.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Через перевищення критеріїв поширення коронавірусної хвороби у 13 областях України можуть посилити карантинні заходи. До списку регіонів, які не готові до послаблення карантинних обмежень, входить і Волинь. 

Про це заявив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов на щоденному брифінгу 27 червня, – інформує пресслужба МОЗ. 

“В умовах адаптивного карантину ми побачили різке зростання в деяких областях кількості нових випадків, погіршення динаміки, різке заповнення ліжок в лікарнях, які виділені під COVID-19. Тобто ті критерії, які визначені у постанові Уряду, перевищені у 13 областях нашої країни. Це і західні області, і місто Київ”, – сказав він. 

Очільник МОЗ уточнив, що рішення про посилення карантину будуть ухвалювати регіональні комісії ТЕБ і НС на основі відповідного подання місцевих санітарних лікарів.  Посилення карантину може стосуватися громадського транспорту, спортивних та дошкільних закладів тощо.

На Волині станом на 27 червня завантаженість ліжок становить 41,30 % (при цільовому показнику <50 %), охоплення тестуванням – 73,16 (при цільовому показнику >24 на 100 тис.), відсоток виявлення – 21,66 % (при цільовому показнику <11 %), динаміка – 2,22 % (при цільовому показнику <10 %). 




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа