<

Кіберполіція озвучила рекомендації щодо блокування заборонених сайтів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:42 | 3.06.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Департамент кіберполіції Національної поліції України розробив ряд рекомендацій для інтернет-провайдерів, підприємств, установ і організацій всіх форм власності, як заблокувати доступ до заборонених веб-ресурсів без спеціального технічного обладнання.

У кіберполіції відзначили такі методи, як блокування за IP-адресами, за допомогою DNS і по URL. Найбільш ефективним методом серед них виділяють блокування ресурсів за допомогою IP-адреси. Підкреслюється, що налаштування обладнання за такими рекомендаціями не вимагає додаткових фінансових витрат і придбання техніки.
Кіберполіція звертає увагу користувачів, що останнім часом у Мережі активно поширюються спеціалізовані браузери, які під легендою надання можливості подолати обмеження доступу до заблокованих ресурсів, насправді отримують повний доступ до операційної системи і персональних даних користувача.
Відзначається, що користувачі, які встановили браузери FreeU і Yandex Browser with protect піддають свої комп’ютери ризику зараження, а також віддаленого доступу до них з боку російських спецслужб.




коментарів: 3
  1. Мене якось мало хвилюють кацапські спецслужби, коли я в московію навіть не збираюся… Як я вже раніше писав, що питання про розкрадання держ.коштів, корупція у всіх ешалонах влади хвилює мене більше… І мені, особисто, як і поливині мешканців України, начхати на заборону шоколадного баригі…

  2. Завод Порошенка в Липецьку російськи спецслужби чого не трогають? Може шоколадний не хоче шоб люди знали через інтернет, шо всі російськи гастрономи забиті цукерками “Рошен”

  3. Доступ до операційних систем українців давним давно встановлений, оскільки ліцензійним програмним забезпеченням ніхто не користується, особливо кіберполіція. Нехай тоді кіберполіція оприлюднить як знешкодила кіберзлочинця, дасть суттєвий урок в ІТ безпеці, викладене безкоштовний скрипт захисту та т.ін., а то вона лише тупі рекомендації публікує, котрі можа написати школяр 5 класу. Скільки шахраїв спіймали на сайті ОЛХ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця