<

Хто з кандидатів в нардепи на Волині екс-регіонали?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 8.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ 1 коментар
images (4)

Нововолинці недолюблюють колишніх прихвостнів «регіоналів» й не вірять їм, проте у своєму окрузі №19 практично не знають кандидатів, які колись активно підтримував чи були членами «Партії регіонів», – інформує інтернет-видання «БУГ».

Напередодні позачергових виборів кореспонденти вирішили дізнатися думку мешканців Нововолинська про кандидатів у нардепи, які балотуються в окрузі №19, і хто з них підтримував «Партію регіонів» чи КПУ.

Як виявилося, переважна більшість опитуваних мешканців міста не знають кандидатів у їхньому окрузі, які колись були у лавах «Партії регіонів» чи підтримували її.

Знайомтеся:

43251-1u

Олекій Буторін, який наразі балотується у народні депутати як самовисуванець, був виключений з лав нововолинського осередку партії «Батьківщина» у червні 2013-го року. Причиною стала співпраця з осередком Партії регіонів, – йдеться у публікації ІА «Волинські новини» від 10 червня 2013 року. Буторіна вивели з членів міського партбюро (на обласному бюро, за погодженням із президією Політради), з фракції (на засіданні фракції) та зі струнких лав міської організації (на конференції).

Сергій Головатий колись був і нардепом (I-VI скликань (фракція Партії регіонів) і Міністром юстиції України (з вересня 1995 року по серпень 1997-го). Під час позачергових виборів Верховної Ради-2007 обирався від Партії регіонів і знову пройшов до українського парламенту VI скликання (№ 93 виборчого списку). З листопада 2007-го – член фракції ПР. У грудні 2007-го увійшов до складу парламентського Комітету з питань правової політики.
З 1977 року був членом КПРС, з лав якої був виключений 1990-го з причини приналежності до Народного Руху України. Відтоді є безпартійним, – повідомляє Голос.UA.

Головатий – єдиний із кандидатів в нардепи від округу №19, хто офіційно є у списках членів «Партії регіонів». Решта ж кандидатів «засвітилися» у ЗМІ через свою підтримку чи співпрацю з «регіонами».

f_15364789501355242353

Активно підтримував Віктора Януковича і його партію на президентських виборах 2004 року кандидат у народні депутати по округу №19 Сергій Ковальчук . Як пригадують очевидці тих подій, він навіть розмістив на офісі свого підприємства у Володимир-Волинському величезний білборд з написом: «Одинадцятитисячний колектив – за Партію регіонів». Зокрема, у публікації «ВолиньPost» від 8 вересня 2012 року йдеться про його підтримку Януковича.
27 березня 2010 року в інтерв’ю газеті «Волинь-нова» Сергій Ковальчук відверто висловив своє задоволення приходом до влади в Україні Януковича та Партії регіонів.

«Я п’ять разів на двох останніх президентських виборах голосував за Віктора Януковича. Це мій Президент, моя влада, яку я буду підтримувати», – чітко наголосив тепер нібито «незалежний» кандидат у народні депутати.

Про свій відвертий потяг до Кремля він чітко заявив у інтерв’ю газеті «Волинь-нова» 23 жовтня 2010 року:
«Якщо по великому рахунку, то я взагалі не проти, аби ми укрупнилися з іншою, більш могутньою, державою… І якби постало конкретне питання про об’єднання з Росією, Білоруссю – я був би двома руками «за», – пише ВолиньPost.

20130221141609

Ще одна кандидатка у нардепи від округу №19 Ганна Савюк висунута Комуністичною партією України. Вона народилася 17 вересня 1953 у селі Михайлівка Червоноармійського району (зараз Радивилівський район) Рівненської області, освіта вища, пенсіонерка, член КПУ, проживає у Володимирі-Волинському (в 2012 році балотувалася в Раду за цим самим округом).




один коментар
  1. А про Миколу Юнака забули?
    Після невдалого бажання бути МЕРОМ мусив сховатися під крилом рЕгіоналів. А потім так і не встиг вийти – бо партія самоліквідувалася.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер