<

Хотів взяти трохи яблук: у Польщі українця врятували від смерті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 19.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
11
/ коментарів 7

16-го березня у Польщі 32-річний громадянин України ледь не помер, пішовши на склад за яблуками.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт поліції Мазовша, інцидент трапився ввечері, в місті Варка.

Українець, який працював у місцевому господарстві, без відома власника зайшов у приміщення для зберігання яблук. Чоловік хотів взяти собі трохи фруктів, однак, мабуть, не знав, що приміщення було без кисню. Через це він швидко втратив свідомість і перестав дихати.

Це вчасно помітив власник господарства, який витягнув чоловіка на подвір’я та негайно викликав дільничну інспекторку поліції. Жінка першою надала непритомному громадянину України необхідну допомогу, фактично врятувавши йому життя. Заради цього вона кільканадцять хвилин намагалася реанімувати його, аж поки той не почав знову дихати. Після цього на місце прибула “швидка”, яка забрала потерпілого до лікарні.




коментарів: 7
  1. Про українців у Польщі, можна знімати серіал, оснований, на реальних подіях – нудним, він точно не буде. Більше чудять, мабуть, тільки Закарпатці у Чехії. Але то не точно.)

  2. Може і не треба готувати український спецназ ГУР чи СБУ, а достатньо в Росію відправити з десяток отаких чудаків–і вони розвалять російську економіку, промисловість без всякої зброї тільки завдяки свому інтелекту?

  3. Хотів взяти трохи фісташок – в тюрму! Хотів взяти трохи яблук – врятували))) якось трохи не логічно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа