<

Хотіли зняти «круте» відео: у Бердянську підлітки підпалили свого 12-річного друга

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 30.11.2020 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Бердянську поліція розпочала кримінальну справу через підпал 12-річного хлопця. Підліток добровільно погодився на підпал, бо його друзі хотіли зняти «круте» відео.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Правоохоронці вночі 29 листопада отримали повідомлення про те, що до міської лікарні доставили 12-річного хлопця з опіками тіла різного ступеня тяжкості. За цим фактом у поліції відкрили кримінальну справу за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу — умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Потерпілий розповів, що опіки отримав після того, як його підпалили друзі, але він добровільно на це погодився. Як кажуть у поліції, компанія підлітків намагалася зробити «круте» відео.

Для цього вдома в одного з друзів, поки не було дорослих, зібралися двоє однолітків постраждалого. Вони облили хлопця спиртом та підпалили, а весь процес знімали на телефон, зазначають у поліції.

«Підлітки пояснили, що сподівалися лише на вогонь, без опіків. Потім загасили товариша у ванній кімнаті, та злякавшись скоєного, відвели його додому», — йдеться у повідомленні.

Швидку викликала мама постраждалого. Наразі у хлопця термічні опіки 2-го ступеня 30% тіла, він перебуває у реанімації Бердянської дитячої міської лікарні.

Співробітники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду з батьками хлопців для посилення контролю за вихованням, а інформацію про інцидент передали до служби у справах дітей Бердянської міськради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок