<

Хочуть відновити дозвіл на перевезення вантажів: далекобійники перекривали трасу «Ковель-Ягдин»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 23.07.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарі 4

23 липня на 446 км траси М-07 (Київ-Ковель-Ягодин), поблизу с. Люблинець, а також на в’їзді та виїзді з Ковеля протестували водії-далекобійники, домагаючись відновлення видачі дозволів для перевезення вантажів.

Водії безперервно ходили по нерегульованому пішохідному переході, обмежуючи при цьому рух транспорту в обох напрямках, – інформує прес-служба патрульної поліції Волині.

За словами протестувальників, мета акції – відновлення видачі дозволів для перевезення вантажів.

Станом на 15:30 рух на міжнародній автодорозі, сполученням “Київ-Ковель-Ягодин”, повністю відновлено, інформує сектор комунікації поліції Волині.

Кількість учасників – орієнтовно 50 осіб: вони пропускали лише маршрутні транспортні засоби, автобуси, автомобілі з дітьми і вагітними та спецтранспорт.

Учасники акції сповістили органи влади про свій захід. Патрульна поліція регулювала рух транспорту. Керівництво вело перемовини з протестувальниками.

Водіїв просили враховувати ці обставини та об’їжджати місця протесту.




коментарів: 4
  1. Що це за протести, щось неподобається шукай іншу працю. Є відповідальні органи йдіть їх і блокуйте, а то всяке лазить по дорозі і не проїхати, в чому винні інші учасники руху, чому вони мають стояти в черзі? Давити їх всіх…а то попривикали

  2. Якби заблоковані водії хоч одне ходяче добряче от314дили то б інші так не робили бо боялися, позвикали дійсно. Може ще воду чи газ зі світлом якомусь р-ну міста перекриєте? В чому їх вина?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер