<

Хасиди відступили від пункту пропуску «Нові Яриловичі», що в Чернігівській області, і залишили купу сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:55 | 19.09.2020 / Новини / , , /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

Усі іноземці-паломники полишили територію поряд лінії кордону України з Білоруссю навпроти пункту пропуску «Нові Яриловичі» в Чернігівській області.

Про це повідомив голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко, – повідомляє Українська правда.

Дейнеко зустрівся з керівниками підрозділів Нацполіції та Нацгвардії, які постійно перебували на кордоні разом з силами прикордонного відомства. Він обговорив поточну ситуацію та подальшу координацію дій між правоохоронцями.

Голова ДПСУ подякував прикордонникам, поліцейським та гвардійцям за належне виконання поставлених завдань щодо недопущення провокацій на кордоні, підтримання прикордонного режиму і режиму в пункті пропуску.

Водночас речник ДПСУ Андрій Демченко роз’яснив, що пункт пропуску поновить свою роботу тільки у відповідності до нового рішення уряду.

Як свідчать фотографії прикордонників, паломники залишили по собі гори сміття.

На уточнююче запитання стосовно, хто має прибирати цей непотріб, Демченко зазначив, що все це відбувалося з білоруського боку кордону, тому вирішувати має суміжна сторона.

Паломники перебували на цій ділянці кордону з 14 вересня.

Згідно з постановою уряду, в’їзд в Україну для іноземців закрито з 28 серпня до 28 вересня. Влада зробила певні виключення, але паломництво до них не входить.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер