<

Хасиди намагаються потрапити в Україну через пункт пропуску «Дольськ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:11 | 16.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

15-го вересня прикордонники почали фіксувати прибуття груп паломників-хасидів ще на одному напрямку українсько-білоруського кордону – «Дольськ».

Наразі, окрім Чернігівської області, співробітники Державної прикордонної служба України спостерігають спроби груп іноземних громадян потрапити на територію України навпроти пункту пропуску «Дольськ», що у Волинській області, – повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України, – передає ВолиньPost.

Станом на ранок 15 вересня на білорусько-українському кордоні в Чернігівській області сотні паломників-хасидів намагалися потрапити на територію України, незважаючи на обмеження.

Окремі групи іноземців почали прибувати до лінії державного кордону.

Прикордонники продовжують проводити роз’яснювальну роботу з метою доведення іноземцям вимог законодавства України та переліку обмежень, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції SARS-CoV-2.

Державна прикордонна служба України задіяла необхідну кількість резервів для забезпечення дотримання порядку на державному кордоні та недопущення порушень державного рубежу.

Також налагоджено взаємодію з підрозділами Національної гвардії та Національної поліції України, які допомагають прикордонникам у разі виникнення нестандартних ситуацій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер