<

Хакери оприлюднили 175 Гб російських документів, які проливають світло на війну на Донбасі та РПЦ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:36 | 27.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 13

Проект Distributed Denial of Secrets оприлюднив у п’ятницю 175 ГБ документів з Росії, отриманих шляхом хакерських зломів і витоків інформації.

Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на The New York Times .

«Група прихильників відкритості в п’ятницю опублікувала величезну колекцію зламаних і отриманих в результаті витоку інформації документів з Росії», – йдеться в повідомленні.

Матеріали проливають світло на війну, яку веде РФ в Україні, а також на зв’язки між Кремлем і Російською православною церквою. Вони вже були опубліковані раніше в Росії, Україні та інших країнах, проте вражає сам обсяг архіву – 175 гігабайт, йдеться в повідомленні.

Основні файли архіву під назвою «Темна сторона Кремля» включають «сотні тисяч повідомлень і файлів російських політиків, журналістів, олігархів, релігійних діячів і націоналістів/терористів в Україні».

Як зазначається, серед документів є об’ємний масив матеріалів з МВС Росії, які WikiLeaks відмовився публікувати 2016 року.

Крім того, представлено багато електронних листів та інших матеріалів з Росії, отриманих хакерської групою «Шалтай Болтай»; документи російської компанії з експорту зброї «Рособоронекспорт», а також матеріали про фальсифікацію історії краху на тимчасово окупованій території Донецької області 2014 року малайзійського “Боїнга”, що здійснював рейс МН17.




коментарів: 13
  1. шось зламали, шось самі написали, шось замовники підкинули… але це ж хакери, як їм можна не вірити… кому треба, той зхаває

  2. Насочиняла дурi. Думають хтось в то повірить. Навiть ми, українці не віримо!

      • згоден ! справжній українець не може не вірити анти-маскальській пропаганді, незалежно від того, стосуеться вона неіснуючого кримського моста чи здобуткам хакерів !

  3. Що тільки перед виборами порохоботи не понабридумують,то мультик політичний за бюджетні гроші,купу секретніх документів,якби там вище про одного коментатора,не в образу що він гей,викинули якусь мульку,більшість також повірила б,фільтруйте,і будьте здорові.

    • То тролі. Москалі свого нічого придумати не можуть, ось і крадуть чуже.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок