<

Кермування напідпитку та розбій: двоє чоловіків допилися на Ківерцівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 27.01.2021 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Двох товаришів з Ківерцівщині викрили у керуванні транспортом у стані сп’яніння. Їм загрожує, зокрема, до 17 тисяч грн штрафу та позбавлення права керування від одного до  трьох років.

26-го січня ввечері на лінію екстреного зв’язку 102 надійшло  повідомлення від жителя Ківерцівського району, який розповів, що до нього звернувся незнайомець та попросив викликати поліцію. Чоловік, зокрема, повідомив, що його побили, відібрали мобільний телефон, гроші та автомобіль. Дії невстановленої особи поліція попередньо кваліфікувала за ст. 187 Кримінального  кодексу України. Йдеться  про розбій. На  місце направилась слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 м. Ківерці, – повідомляє поліція Волинської області.

З’ясувалося, що чоловік, котрий просив викликати поліцію, житель Ківерцівського  району. Напередодні волинянин випивав разом із знайомими,  після чого на автомобілі заявника Opel Vectra вони поїхали додому.

По дорозі між колегами виникла суперечка, і той вигнав заявника із  транспортного засобу.

На обох правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їх скерують до суду. Адміністративні матеріали,  що неправдивого виклику поліції  не складалися, оскільки до поліції телефонувала третя особа, яка не могла знати про достовірність інформації.

Загалом, за минулу добу поліція склала 190 протоколів за порушення правили безпеки дорожнього руху, та виявила 7 осіб, котрі керували транспортом  у стані сп’яніння.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця