<

Керівники Волині написали лист Міністру оборони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 23.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні
kak-pravilno-napisat-pismo_1

Волинські керівники області написали лист-звернення до Міністра оборони та заступника Глави Адміністрації з проханням розглянути питання щодо переформування батальйону “Волинь”.

На прохання родин мобілізованих військовослужбовців першого батальйону територіальної оборони «Волинь»,  голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та голова облради Валентин Вітер,  звернулися з листами-клопотаннями  до Першого заступника Глави Адміністрації Геннадія Зубка та Міністра оборони України Сергія Полторака, – повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

У листі керівники області виклали своє бачення щодо ситуації навколо I-го батальйону і, зокрема, пропонують залишити функції I-ого батальйону територіальної оборони з виконанням їх у будь-якій з областей України. Крім цього, пропонують пунктом постійної дислокації батальйону мати одне із військових містечок Волинської області.  А також, залишити командиром підрозділу підполковника Козака. Вони вважають, що потрібно  встановити чіткий графік здійснення ротації I-го батальйону територіальної оборони «Волинь» і заміни його іншими підрозділами.

22 жовтня відбулась зустріч голови облдержадміністрації та голови облради з окремими військовослужбовцями I-го батальйону територіальної оборони «Волинь» і членами їх родин.

Також, волинське керівництво запевнило, Міністр оборони Сергій Полторак вирішить долю батальйону “Волинь”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок