<

Керівнику Ягодинської митниці загрожує звільнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:25 | 26.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На одному з українських підприємств, яке займається імпортом б/в автомобілів, стверджують, що воно терпить збитки від дій волинських митників і кажуть про упереджене ставлення до їхнього товариства. Митниця ж такі звинувачення заперечує.

Розібратися в цій ситуації просять на найвищих рівнях. Та поки що перевірок діяльності волинських митників не планується.Натомість, підприємству пропонують «проковтнути» пояснення Ягодинської (Волинської) митниці, яку звинувачують в упередженості. Однак, як стало відомо, керівнику установи загрожує звільнення, – пише інформаційне агентство Волинські Новини.

Конфліктні історії

До Інформаційного агентства Волинські Новини звернувся директор ТзОВ «Трансгруп ФК» Юрій Головченко. Чоловік переконує, що дії працівників митного посту «Луцьк» щодо його підприємства підривають ділову репутацію товариства та призводять до збитків. А підприємство, каже, занесене до «чорного списку» через те, що відмовляється платити в кишеню недобросовісним митникам.

Нагадаємо, конфлікт між посадовими особами колишньої Ягодинської, а нині – Волинської митниці та імпортерами автомобілів зріє давно. Першою ластівкою стало звернення ГО «Всеукраїнська асоціація імпортерів автомототехніки», які вимагали відставки виконувача обов’язків начальника тоді ще Ягодинської митниці Міндоходів (нині – Волинської митниці Державної фіскальної служби) Андрія Андрейківа.

До слова, на захист пана Андрейківа свого часу виступив голова Волинської облдержадміністрації під час прес-конференції щодо звіту за 100 днів його роботи. Мовляв, Андрій Іванович своїм рішенням припинив ввіз на Волинь напіврозібраних автомобілів, чим і заслужив невдоволення. «38 тисяч кузовів ввезені на територію України. І це не Daewoo, які в нас збираються, а Mercedes, Audi. Андрейків наступив на хвіст незаконному бізнесу, тому його й хочуть усунути», – казав тоді очільник ОДА.

Згодом стало відомо, що керівництво Волинської митниці встигло поконфліктувати з підприємством «АвтоВестГруп», яке облаштувало на Волині митний склад і прагне влаштувати й місце доставки із зоною митного оформлення, але на це не отримує дозволу митниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця