<

Керівник служби доріг розповів, коли покращиться стан автошляхів на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:18 | 6.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Скільки буде спрямовано коштів на ремонт доріг у Волинській області, якою буде нова дорожня інфраструктура та які автошляхи заплановано відремонтувати найближчим часом?

Про це керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак розповів Суспільному.

Насамперед він нагадав, що нещодавно стан волинських доріг державного значення перевіряв в області голова Укравтодору Олександр Кубраков, який оцінив, що Волинь входить у п’ятірку областей країни з автошляхами найкращої якості.

“Звісно, деякі дороги місцевого значення на Волині далеко не найкращі, але дороги міжнародного, національного та регіонального значення ми намагалися завжди підтримувати у відповідному стані. На це впливали і наші підрядні організації, ми проводили тендери, укладали угоди, дотримувалися всіх процедур, – сказав Анатолій Посполітак. – Сьогодні ми переживаємо третю хвилю дорожнього буму (після підготовки до Євро-2012 і митного експерименту). Основна артерія Волинської області – це автомобільна дорога міжнародного значення М-19 Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече. У всіх областях країни зараз по цій дорозі тривають роботи, адже вона входить у перспективний план Укравтодору. І я сподіваюся, що наступного року ми повністю завершимо роботи на цій дорозі”.

Керівник служби автодоріг області звернув увагу, що коштів на відновлення всіх шляхів області недостатньо: так, минулого року на ремонт і утримання доріг на Волині було спрямовано 567 мільйонів гривень, а цьогоріч – 800 мільйонів гривень.

“Зараз готується нова постанова Кабінету міністрів і нам виділяють ще 1,07 мільярда гривень. Це рекордна сума для Волинської області”, – повідомив Анатолій Посполітак.

Він інформував, що за ці кошти здійснюватимуться як капітальні роботи, так і ямкові ремонти. Пріоритетні ж напрямки визначатимуть, орієнтуючись, зокрема, на показники інтенсивності дорожнього руху.

“Див не буває. Не можемо ми за один рік всі дороги відремонтувати… Ми сподіваємося, що цього року нам вдасться зробити 156 кілометрів доріг в області, можливо навіть більше”, – анонсував головний дорожник Волині.




коментарів: 4
  1. Можливо хто буде коли дивитись чи стрім На Гузя, чи в приватній розмові, попросіть його щоб в план будівництва дороги Нововолинськ – Іваничі включили велодоріжку. Є випадки попадання під колеса людей і не мало. На роботу, чи по справам дуже жобре добиратися б було. Самі бачите, світ не стоїть на місці, є електро велосипеди, ел.самокати, гіроскутери і т.п та і просто пішим ходом. дорогу зроблять і щоб ми потім не жалкувати що зразу про це не подумали. Можливо у фейсбуці давайте писати Гузю, це наше право ніхто в морду не дасть. Доріжка дуже потрібна

  2. як завжди, після окупації.. попередній окупант побудував, тепер черга за піндосами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа