<

Керівник «Правого сектору» Нововолинська: Ляшко – регіонал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 18.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0881

Керівник «Правого сектору» Нововолинська Олекій Буторін переконаний, що до майбутнього парламенту не повинен потрапити жоден регіонал чи комуніст, до влади мають прийти молоді політики, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Про це кандидат у нардепи по 19 виборчому окрузі, керівник «Правого сектору» міста Нововолинськ Олексій Буторін заявив під час круглого столу «Чесні парламентські вибори 2014» у місті Володимир-Волинський сьогодні, 18 жовтня.

Олексій Буторін вважає, що не можна дозволити балотуватися до парламенту злочинцям.

«Є механізм – можна піти і всіх розстріляти, але ж не хотілося б цього робити. Але по-іншому ніяк: вони же ж лізуть і лізуть… Ну прийшов цей Ляшко – це ж регіонал. Всім ясно, чиї гроші там працюють – Льовочкіна. Проект ідентичний до Жириновського. Але ж ні, у нас вся Україна робить вигляд, у нас же демократичне суспільство, давайте глянемо, що цього вийде», – сказав Олексій Буторін.
Лідер Нововолинського «Правого сектору висловив здивування, чому люди не бачать очевидних речей – маєтків і літаків Ляшка, наявність яких, щоправда, не заважає лідеру радикалів бідкатися про свою бідність.

Також Олексій Буторін зазначив, що зараз в Україні неправильний підхід до підбору кандидатів до парламенту серед тих, хто вже балотувався.

«Взяли закрили, посадили – решту самі порозбігаються, і залишиться декілька кандидатів, за яких бабусі проголосують. Ось це підхід, а не те що маємо зараз – поміняти комуністів і регіоналів, і дозволити їм знову балотуватися», – підсумував Олексій Буторін.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер