<

Керівництво Департаменту міграційної поліції «кришувало» проституцію — СБУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 2.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
504
/ коментарі 2

Служба безпеки України викрила керівництво Департаменту міграційної поліції Нацполіції на масштабних схемах «кришування» проституції.

Про це йдеться на сайті СБУ.

Правоохоронці нейтралізували організоване злочинне угруповання, яке діяло під керівництвом Департаменту міграційної поліції. Високопосадовці налагодили масштабні схеми «кришування» проституції в Києві та інших регіонах країни.

За підрахунками СБУ, щомісяця «прибутки» організаторів становили понад 50 мільйонів гривень.

Спецслужба затримала заступника начальника Департаменту міграційної поліції, керівника відділу профільного підрозділу столичної поліції та ще 12 учасників угруповання. Ці посадовці прикривали такі місця проституції в Києві.

СБУ зазначає, що до таких “закладів” підбирали дівчат віком від 18 до 30 років із вразливим психоемоційним станом. Також зловмисники створили мережу спеціалізованих груп у месенджерах, у яких «адміністратори» підшукували громадянок для надання інтимних послуг за гроші, зокрема ескорту.

Слідчі кажуть, що сутенери не лише пропонували дівчатам поїздки до клієнтів у різних областях України, але й відправляли їх за кордон. Вартість “послуг” становила від 500 до 10 тисяч доларів за ніч.

Під час розслідування СБУ провела понад 30 обшуків за адресами перебування фігурантів, зокрема в адміністративних будівлях Національної поліції України. Понад 20 людям повідомили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України — 255, 302 та 303. За це загрожує до 15 років тюрми з конфіскацією майна.

Тепер зловмисникам готуються обирати запобіжні заходи. Також продовжується розслідування для притягнення до відповідальності всіх причетних до угруповання.




коментарів: 2
  1. Влада прогнила по самі я..ця влада ,всю цю нечисть треба міняти ,але на кого ,якщо ментальність така .

  2. Що міліція, що поліція займались та займаються кришуванням наркобізнесу, порнографії та інших кримінальних злочинів. Можливо, підняття зарплат для них до 100 тисяч, зніме цю проблему)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця