<

Казна Володимира-Волинського повна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 3.02.2015 / Володимир, Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Містяни Володимира-Волинського можуть почувати себе абсолютно захищеними. Мер Петро Саганюк запевнив усіх присутніх сьогодні на ранковій нараді, що бюджет міста за січень 2015 року перевиконаний на 300 тисяч гривень.

На сьогодні у міській казні – 15 млн. гривень. У порівнянні із іншими містами Волині, зі слів Саганюка, наповненість володимирського бюджету чудове.

Кошти з міського бюджету планують цьогоріч активно витрачати на покращення зовнішнього вигляду міста. Так, тротуари міста “вдягнуться” у бруківку. В черзі на благоустрій стоять вулиці Цинкаловського, двори будинків по вулиці Луцькій та Сагайдачного, а також міський парк.

“Двори міста перебувають в жахливому стані. Їх просто необхідно терміново облаштовувати. А це все кошти з міського бюджету. Чекаємо зараз обласної сесії, побачимо, можливо нам щось виділять на ці потреби”, – розповів Петро Данилович.

Ще у Володимирі у 2015 році заплановано замінити дитячі майданчики у всіх дошкільних закладах.

Володимир-Волинське ТМО чекає із бюджету міста близько 1 млн. гривень на завершення ремонту неврологічного відділення та на початок ремонту хірургії. Мер дав завдання управлінню фінансів, аби ці потреби закривалися в першу чергу.

На запитання журналістів про забезпечення лікарняного закладу медичними препаратами, очільник міста повідомив, що усе необхідно на територіальне медичне об’єднання закуплене. Питання стояло по виплаті зарплати, однак на даний момент і воно вирішене.

Скарги Саганюка на роботу казначейства відомі в області ще з грудня минулого року. На сьогодні стан справ не змінився, каже мер. І надалі ця структура затримує перерахунок великої суми коштів, які місто винне підрядника за будівельні роботи ще із серпня 2014 року. Міський голова каже, що далі щось ремонтувати чи будувати у місті не можливо, оскільки без грошей працювати ніхто не хоче.

Володимир – єдине місто в області, де до здачі готується 44-квартирний будинок, що будується державним коштом. Це будівля, помешкання в якій, в першу чергу, надаватимуться сім’ям загиблих воїнів АТО, а також учасникам АТО. Здача будинку запланована на червень 2015 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця