<

Казахcтан передав Україні генератори для медичних закладів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 26.12.2022 / Новини / /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

Казахський бізнес передав 41 генератор для потреб медичних закладів України. Їх направили в області, які перебувають під атаками російських агресорів.

Як йдеться в повідомленні на Урядовому порталі, повідомляє Уніан.

Генератор вартістю близько півмільйона доларів був розподілений між закладами охорони здоров’я. Зокрема, їх передали в Миколаївську, Дніпропетровську, Харківську області та інші регіони.

Як зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, в умовах відключень електроенергії ми маємо бути готовими до будь-яких викликів, а тому продовжуємо забезпечувати медичні заклади генераторами.

“Щодня окупанти завдають ударів по нашій інфраструктурі, що несе загрозу електропостачанню. Спільно з партнерами ми докладаємо максимум зусиль, аби в умовах знеструмлення лікарні продовжували працювати та виконувати своє головне завдання – рятувати життя. Кожен генератор – це гарантія безперебійної роботи операційних, реанімацій та кисневих станцій”, – підкреслив Ляшко.

Повідомляється, що партія генераторів була доставлена завдяки роботі міжпарламентської групи дружби “Україна – Казахстан”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер