<

Касл боб: визначили найстильнішу стрижку сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:29 | 14.10.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Зіркові стилісти назвали наймоднішу стрижку осінньо-зимового сезону.

На думку hair-експертів, цієї осені і взимку особливо популярний Касл боб (Castle bob)коротка стрижка з легкими локонами, що отримала свою назву на честь американської актриси і танцівниці фокстроту і танго Айрін Касл, – повідомляє НВ.

У 1920-х роках їй вдалося зробити коротку стрижку головним hair-трендом і надихнути багатьох модниць обстригти своє довге волосся. Сама ж Касл, як відомо, зважилася на короткий боб виключно через те, що довге волосся заважало їй на виступах.

Нью-йоркський перукар Томмі Бакетт зазначає, що в цьому сезоні Касл боб обіцяє стати найпопулярнішою стрижкою серед сучасних модниць. Він також повідомляє, що трендова стрижка стане вдалим доповненням бездоганного casual образу:

«Вона виглядає свіжо і грайливо. Сучасні модниці сьогодні віддають перевагу комфортному одягу, водолазкам, сорочкам з коміром і об’ємним пуловерам, які будуть відмінно поєднуватися з Касл бобом», – говорить зірковий hair-стиліст.

Бакетт додав, що за допомогою засобів для укладки стрижці можна надати бездоганної гладкості, однак навіть без укладки вона буде виглядати дуже ефектно:

«Її можна стилізувати, як з чубчиком, так і без. Ця ретро-стрижка зберегла свої гострі кути. Крім того, вона абсолютно універсальна – з укладкою вона буде виглядати елегантно, а без неї, з природними пасмами, стане відмінною прикрасою розслабленого міського образу», – додав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер