<

«Карпати» після матчу із «Волинню» увійшли до Прем’єр-ліги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:52 | 8.06.2019 / Новини / /
Перегляди
4
/ коментарів 5

8-го червня львівські «Карпати» та луцька «Волинь» зіграли вирішальний матч за вихід до Прем’єр-ліги України сезону 2019-2020. «Карпати» отримали перемогу з рахунком 1:3. Гру завершили достроково, тому що фанати в додатковий час вибігли на поле та влаштували там дебош.

За підсумками цього поєдинку визначилась команда, яка в наступному сезоні гратиме у Прем’єр-лізі.

Стартові склади команд були такі:

«Волинь»: Неділько, Сімінін, Болденков, Неплях, Цюпа, Курко, Хагназарі, Бартуловіч, Кожанов, Климець, Волошинович.

«Карпати»: Кучинський, Мірошніченко, Федецький, Ковтун, Мегреміч, Кльоц, Ді Франко, Онгла, Мякушко, Гуцуляк, Понде.

https://www.youtube.com/watch?v=2k-7YLNnKzU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3H56d88V7i3xtuA1DOSn-U7NDjqTIz7juOtDgr3DDvSNYNF6BnWyUXirs

Перший тайм

Тренерський штаб «Волині» вирішив не робити заміни у складі порівняно з матчем у Львові, лише замість травмованого Западні на поле в стартовій одинадцятці вийшов Климець, – інформують Волинські Новини.

Волиняни вже на 1 хвилині заробили кутовий – постарався Климець. Однак львів‘яни відповіли дальнім ударом Понде – Неділько на місці. Також у «Карпат» бив Кльоц, і вже цього разу кіпер волинян витягнув м‘яч з-під поперечини.

Попри невисокий темп гри, «Карпати» завдяки своїй активності перехопили «кулястого» у центрі поля та вийшли 2 в 1 з захисником, однак Понде знову пробив в руки Недільку – третій момент у галичан.

Натомість лучани короткими та середніми передачами намагалися вивести своїх форвардів на ударну позицію, щоправда, львів’яни вдало захищалися. Втім, на 21 хвилині Бартулович зумів пробити з-за меж карного – кіпер «Карпат» на місці.

А на 24 хвилині лучани мали шанс відкривати рахунок: Кожанов прострілив на Климця, але той, пробиваючи по воротах, влучив у скупчення гравців львівської команди, від яких м‘яч пішов на кутовий.

Незважаючи на це, «Карпати» на 37 хвилині заробили небезпечний штрафний: до м‘яча підійшов Кльоц, пробивши у дев‘ятку воріт Неділька, який навіть не рухався з місця, відкривши рахунок – 0:1. Відтак, лучанам, аби вирішувати завдання виходу до УПЛ, потрібно було забивати двічі.

Лучани класно зреагували на пропущений гол і вже на 42 хвилині рахунок зрівняли: Цюпа навісив прямо на голову Кожанову, який розстріляв ворота Кучинського – 1:1. До слова, для Дениса це був 17 гол у сезоні.

Тож, на перерву команди ішли з нічийним рахунком, а Андрію Тлумаку потрібно було придумувати щось у перерві, аби переламати хід гри.

Другий тайм

По перерві лучани заграли активніше, на кілька хвилин затиснувши львів‘ян у власному штрафному. Зокрема, у «хрестоносців» пробивав Климець – невлучно.

Відзначимо, що волиняни кілька разів виривалися на оперативний простір перед штрафним майданчиком львів‘ян, але щоразу їхні удари переривали захисники. Зокрема, на 59 хвилині Хагназарі міг виводити лучан вперед, але пробив вище з вигідної позиції після прострілу партнера по команді.

На 67 хвилині здалеку пробивав Бартулович – м‘яч пролетів повз. Через дві хвилини той же Бартулович розрядив свою гармату з розвороту в перекладину.

А після цього Сімініну показали червону картку за грубий фол, яким капітан «Волині» хотів зупинити контратаку, тож лучани за 20 хвилин до завершення основного часу залишилися в меншості.

Тренерський штаб «хрестоносців» одразу вніс корективи в гру, випустивши замість атакуючого Бартуловича орієнтованого на захист Петька. Незважаючи на вилучення, «Волинь» продовжила атакувати – небезпечно бив Хагназарі, однак «кулястий» пролетів над поперечиною воріт львів‘ян. «Карпати» натомість відповіли небезпекою після кутового.

До слова, команда з Львова почала збивати темп гри – футболісти «Карпат» досить довго лежали на газоні після нібито нанесених їм травм.

А на 81 хвилині арбітр допоміг Львову ще більше, поставивши у ворота «Волині» пенальті, яке реалізував Понде – 1:2.

Наприкінці гри незадоволені ультрас «Волині» влаштували піротехнічне шоу, задимівши увесь стадіон.

https://www.facebook.com/pavlo.danylchuk/videos/10214203449296073/

Навіть попри вилучення та пенальті, лучани демонстрували характер, але пропустили ще раз в додатковий час та в підсумку поступилися, не зумівши вийти до Прем‘єр-ліги.

До слова, матч завершили достроково, оскільки в додатковий час фанати вибігли на поле та побігли за суддею. Очевидно, їм не сподобалися дії арбітра.

Фанати «Волині» почали кричати до «Карпат»: «Ви – дно». Потім побігли за суддею.

Силовики в спецзасобах побігли до сектору львів‘ян. Суддя поки в підтрибунному приміщенні і не відновлює гру.




коментарів: 5
  1. Такій убогій “Волині’ краще в товариський тур по волинським селам їздити досвіду набиратися. В Премєр Лізі їм з такою грою нема чого ганьбитися

  2. Цій убогій ‘Волині’ краще в товариський тур відправлятися, по волинським селам їздити, а не ганьбитися з такою грою у вищому дивізіоні

  3. хах,мало того що по ділу програли так ще й суддя їм винуватий))) за таку поведінку бидлофана з сидінням ще й Авангард дискваліфікують та клуб добре оштрафують. Спіймали цього кидуна цікаво чи ні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер