<

Карна, ТНМК, Бумбокс, Один в Каное: як «відривались» відвідувачі під час виступів музикантів на другий день Бандерштату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:51 | 8.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
3187
/ 1 коментар

7-го серпня під Луцьком тривав другий день фестивалю українського духу «Бандерштат». Музична програма була насичена різноманітними гуртами, тож гостям було з чого вибрати.

Ввечері другого дня перед входом на фестиваль вже утворилась черга на кілька метрів з охочих відвідати захід. Територія довкола Бандерштату була заставлена автівками.

Охорона ретельно перевіряла особисті речі людей, щоб ті не могли пронести спиртне, адже нагадаємо, Бандерштат – безалкогольний.

Окрім виступів артистів на відвідувачів чекало багато цікавих і корисних заходів.

Військові тернопільської бригади навчали надавати першу домедичну допомогу, дозволяли сфотографуватися з військовою амуніцією. Діяла еко-підзарядка ґаджетів, яка працювала на сонячних батареях. Функціонували дитяче містечко, атракціони, ярмарок, фудкорти та ін.

Нагадаємо, на другий день гутірок Бандерштату говорили про Говорили про Донбас та оригінали Пікассо на Харківщині.

На фестивалі вдалося зустріти і мешканців Прибужжя.

Розпочалась музична сцена фестивалю із виступу луцького інді-гурту “Marmur”. Наступними розважали публіку патріотичними піснями Широкий лан.

Далі музичну естафету перейняли Серцевий напад, які запалили публіку настільки, що після їхнього виступу, люди продовжували стрибати.

Наступними розважав публіку один з організаторів фестивалю Сергій Колос зі своїм гуртом “Фіолет”. Він зауважив, що не знає, де буде і що станеться з Бандерштатом у наступні роки, але за ці 15 років, йому точно не соромно.

Вкінці виконавець настільки зарядився енергетикою людей, які шаленіли, що стрибнув зі сцени на руки “розпаленої” публіки.

Після виступу Фіолет організували флешмоб із найбільшим Державним прапором України, розміром 40*60 м.

Під час виступу запальних та драйвових гуцул-металістів КАРНИ, молодики не втримались від вже звичного на фестивалі слему.

Коли сутеніло, на сцену вийшов “молодий” харківський гурт “Танок на майдані Конґо” зі своїми відомими хітами “Гранули”, “Та ти шо”, “Жупан”, “Гупало Василь”, “Історія України”, “Янголи”, Демон та інші. Під виступ люди відривались, стрибали, повторювали задані Фаготом та Фоззі рухом, підспівували більшість пісень.

Далі гостів тішив Андрій Хливнюк з “Бумбоксом”. Він закликав публіку викричати всі свої негаразди та проблеми. Більшість репертуару складали нові пісні. Заспівав Хливнюк без солістки і дуетну пісню з Тіною Кароль “Безодня” і згадав про Лесю Українку, виконавши ліричну баладу “Плющ”.

Згодом до Бумбокса приєднався і Саша Чемеров, музиканти, разом із публікою співали “Любила” та “Тримай мене”. Хливнюк настільки емоційно вкладався у виконання, що зірвав голос. Закінчили свій виступ музиканти треком памяті Кузьми Скрябіна “Спи собі сама”. Завершили виступ музиканти вже о пів на першу ночі, коли б мала працювати тиха акустична сцена.

Завершували музичний день на акустичній сцені інді-гурт “Один в Каное”. Попри пізню годину, концерт закінчився близько 2:30 ночі.

До вашої уваги більше фото з другого дня Бандерштату.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок