<

Канада підтримує миротворців на Донбасі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 20.04.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Канада готова підтримати введення міжнародної миротворчої місії на Донбас, якщо вона буде належним чином санкціонована ООН.

Про це заявив державний секретар МЗС Канади Марк Гвоздецький під час слухань у парламенті 19 квітня, – про це пише Корреспондент.

“Наш підхід полягає в тому, щоб зрозуміти, чи можемо ми домовитися про миротворчий мандат, який дозволить досягти нашої головної мети. Якщо так, то ми повною мірою підтримаємо таку місію”, – сказав Гвоздецький.

Він пояснив, що основним завданням миротворців ООН має стати відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

“МЗС вивчає концепт миротворчої місії ООН в Україні, міністр Фріланд особисто піднімала це питання перед президентом і прем’єр-міністром України, держсекретарем США і багатьма іншими, щоб визначити, як миротворча місія може сприяти нашій головній меті, а саме: підтримати суверенітет і територіальну цілісність України”, – зазначив держсекретар.

При цьому він додав, що “виникає багато питань з приводу того, чи готові деякі з необхідних партнерів погодитися на таку місію”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер