<

Канада надасть Україні 40 млн доларів військової допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:46 | 9.05.2022 / Новини / , /
Перегляди
51
/ Коментарі відсутні

Канада введе нові санкції проти рф та надасть Україні 40 млн доларів військової допомоги.

Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт прем’єр-міністра Канади.

Трюдо оголосив про додаткову військову допомогу Україні на суму 50 мільйонів канадських доларів (близько 41 млн доларів США), а також анонсував нові санкції проти російських олігархів.

Йдеться про надання додаткової військової допомоги на 50 мільйонів канадських доларів США до нещодавно наданої у вигляді артилерії, боєприпасів і легких броньованих машин цивільного виробництва.

Як зазначається, пакет військової допомоги включатиме 18 камер для дронів, боєприпаси для гаубиць М777, вогнепальну зброю та набої та супутникові зображення високої роздільної здатності на 15 млн доларів.

Трюдо також оголосив про намір тимчасово зняти мита на український імпорт терміном на один рік і вказав, що Канада введе нові санкції проти рф.

Прем’єр-міністр анонсовував санкції проти ще 21 особи з росії, у тому числі олігархів і наближених до путінського режиму. А також введення санкцій проти 19 осіб у російському оборонному секторі та п’яти організацій за надання непрямої або прямої підтримки російським військовим.

Окрім того,Канада ухвалила рішення виділити Україні 1,5 млрд доларів на рік, 0,5 млрд країна вже отримала.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер