<

Камери спостереження зафіксували хуліганів, що підпалили техніку голови ОТГ на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 30.01.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Голова Підгайцівської громади під Луцьком Юрій Семенюк заявив, що його техніку на стоянці підпалили двоє молодиків. Їх зафіксували камери спостереження.

Голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюквважає, що у підпалі техніки його дружини винні його політичні опоненти з «УКРОПу»., – повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, вночі 30 січня невідомі спалили два автомобілі та екскаватор дружини голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка.

«Це політичні мої опоненти. Бізнес ні з ким не перетинається. Нещодавно я виграв вибори в свого опонента з «УКРОПу». Зауважте, що «Аверсу» тут зараз немає», – розповів посадовець.

«Я розумію їх, вони програли все, що можна було програти. З 26 депутатів 25 вже підтримують нас, нашу громаду. А 26-ий – активний учасник «УКРОПу» (Олександр Бляшук – депутат Підгайцівської сільської ради, партія «УКРОП», – ред.).

Він мені одного разу сказав: що це таке, що укропівці переходять в БПП? А я кажу: хто ж в такій партії буде. Він мені тоді і сказав, що це просто так не закінчиться.  Я думав, що просто будуть дурницями займатися, але ж не так», – сказав голова ОТГ.

Також Юрій Семенюк розповів, що у 6 ранку він подзвонив до голови Волинської ОДА Олександра Савченка, той відразу ж взяв трубку. 

«А подзвонив до трьох депутатів, ніхто з них не взяв трубку», – сказав голова Підгайцівської ОТГ.

«Після того, як в нас перейшли з «УКРОПу» депутати, телефон почав «клинити», а вночі стояла машина біля мого будинку. Приїхав на обід, їду – машина на бляхах. Тормознули біля мене, глянули. 

Що то за партія? Дикість, нема слів. Їздять, стежать за людьми, палять машини», – прокоментував Юрій Семенюк.

Нагадаємо, Юрія Семенюка обрали головою Підгайцівської громади на виборах 23 грудня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок