<

Кадиров посилює вплив на окупований Донбас, – ЦНС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:21 | 19.11.2022 / Новини / , , /
Перегляди
343
/ 1 коментар

Глава Чечні рамзан кадиров посилює свою владу на окупованих територіях Донбасу, зокрема завдяки призначенням лояльних людей на керівні посади в регіоні.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Чеченський бойовик рамзан кадиров посилює свою владу на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей…

У Луганську був призначений лояльний до кадирова прокурор глєб міхайлов з Дагестану, який привіз своїх прокурорів. Його завданням буде, окрім репресій, легалізувати злочини кадировців в області…

У Донецьку майже постійно перебувають делегації з Чечні, які контролюють виконання гауляйтерами регіону своїх обов’язків перед Кадировим. Зокрема, в Донецьк приїжджали т. зв. міністр інформації Чечні ахмет дудаєв, депутат парламенту Чечні джамалай закрієв та радник кадирова умар даудов», – йдеться у повідомленні.

У ЦНС повідомляють, що за своє «заступництво» кадиров вже отримав з рук ватажків самопроголошених «республік» «зірку героя» «ДНР» і «ЛНР».

Центр також зазначає, що на Донбасі перебуває велика кількість кадирівських бойовиків, які переважно знаходяться в тилу і мають необмежену владу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер