<

Кадрові призначення керівників підрозділів поліції на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:42 | 13.06.2016 / Новини /
Перегляди
11
/ 1 коментар

Новопризначених керівників підрозділів поліції представили на Волині.

Про це повідомляють “Волинську новини” з посиланням на прес-службу ГУНП.

Сьогодні, 13 червня, особовому складу Іваничівського та Турійського відділень поліції представили новопризначених керівників підрозділів. Минулого тижня призначили керівника Нововолинського відділу поліції.

Іваничівське відділення поліції ГУНП у Волинській області очолив підполковник поліції Ігор Дорохольський. До призначення на цю посаду він працював заступником начальника Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Керівником Турійського відділення поліції ГУНП у Волинській області призначили підполковника поліції Василя Приймачука. До призначення на цю посаду він очолював Рожищенське відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Керівником Нововолинського відділу поліції став підполковник поліції  Василь Лесь. До призначення на цю посаду він працював заступником начальника Луцького відділення поліції.

Новопризначених керівників структурних підрозділів особовому складу представив тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області Віктор Бурмеха.




один коментар
  1. Маєм надію що новий начальник розбереться з крадіжками.. І поверне нам нашого дільничого якого хоть трошки боялися, а того заберіть назад… В мене досих пір є візитка де написано номер мобільного ще старого дільничого, а нового навіть не представили громаді… В жовтневому його практично і. Неизнають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер