<

Кабмін затвердив Державну антикорупційну програму, на ухваленні якої наполягали країни ЄС та G7

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:36 | 5.03.2023 / Новини / /
Перегляди
92
/ Коментарі відсутні

4-го березня Кабінет Міністрів затвердив Державну антикорупційну програму, що містить заходи, спрямовані на підвищення ефективності системи запобігання корупції.

Про це повідомив прем’єрміністр України Денис Шмигаль, інформує ТСН.

«Робимо ще один крок до побудови сучасної та ефективної антикорупційної інфраструктури. Сьогодні уряд затвердив Державну антикорупційну програму, яка є ключовим інструментом реалізації Антикорупційної стратегії 2021-2025. Програма містить заходи, спрямовані на підвищення ефективності системи запобігання корупції в різних сферах суспільного життя, формування негативного ставлення до корупції в суспільстві та забезпечення невідворотної відповідальності за корупцію», – повідомив очільник уряду.

Шмигаль зазначив, що такий важливий документ «має залишатись живим, відкритим для пропозицій і доповнень», тому уряд працюватиме в цьому питанні з парламентом, а також із іншими стейкхолдерами та керівниками антикорупційних органів.

Прем’єр також додав, що Комісія визначила і подала до КМУ свої пропозиції щодо трьох фіналістів відбору на заміщення посади директора НАБУ, тож Уряд на найближчому засіданні затвердить директора бюро.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця