<

Кабмін розділив Міністерство енергетики та захисту довкілля на два окремі органи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 27.05.2020 / Новини / , , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Кабінет міністрів перейменував Міністерство енергетики і захисту довкілля на Міністерство енергетики та постановив утворити Міністерство захисту довкілля і природних ресурсів.

Відповідне рішення прийняли на засіданні уряду 27 травня з доопрацюванням в один день, – інформує Економічна правда.

“Інституційна спроможність діючого міністерства унеможливлює належний рівень формування та реалізації державної політики, а також призводить до внутрішньої неузгодженості та виникненню конфлікту інтересів”, – повідомляє в.о голови Мінекоенерго Оксана Буславець

Голова комітету парламенту з питань екологічної політики  Олег Бондаренко пропонував приєднати “енергетичну” частину Мінекоенрго до Мінвугілля (яке ще не ліквідоване) , а Мінзахисту довкілля залишити у міністерстві, що існує. Він аргументував свою позицію занадто великими строками для формування Міністерства захисту довкілля – 6 місяцями. 

“У нас колосальна криза в енергетиці… у нас немає 6 місяців створювати міністерство енергетики, тому ми йдемо таким шляхом. Критично важливо забезпечити стабільність міністерства енергетики. Екологія зараз працює, буде призначений в.о”, – відповів на це прем’єр.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця