<

Кабмін планує створити “чорний список” компаній, які неякісно ремонтують дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:14 | 19.08.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Кабінет міністрів планує створити “чорний список” недобросовісних компаній, які здійснюють неякісний ремонт доріг.

Про це під час засідання кабінету міністрів повідомив в. о. голови “Укравтодору” Славомір Новак, – повідомляє Українська правда.

“Ми будемо інформувати Кабмін про реалізацію заходів щодо підвищення контролю якості (будівництва та ремонту доріг – ЕП)”, – сказав Новак.

“Хочу сказати, що ми вже розробили нову концепцію контролю якості, створили дорожній контроль, надали новий статус, забезпечили фінансування і вже провели контроль за виконанням робіт за 2016 рік та виявили недоліки”, – заявив він.

За його словами, підхід Укравтодору буде таким щорічно.

“На початку березня і в кінці червня будемо здійснювати контроль виконання робіт і виявляти недоліки за минулий рік, які підрядники будуть змушені ліквідувати в межах гарантій. Перший такий звіт дозволив усунути чимало недоліків по всій країні. Там де недоліки не є усунуті, будемо боротися в порядку чинного законодавства”, – зазначив Новак.

“З метою створення чорного списку недобросовісних компаній, нами розроблено проект закону щодо внесення змін стосовно контролю якості виконання ремонтних робіт. Ми вже готові передати проект з метою погодження”, – підсумував він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер