<

Кабінет міністрів введе річну розстрочку на комуналку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:59 | 18.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Гройсман переконаний, що “все буде спокійно”.

Кабінет міністрів України має намір запропонувати громадянам, які не отримують субсидії, скористатися 12-місячною розстрочкою для оплати житлово-комунальних послуг. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі з представниками профспілок у вівторок, 18-го жовтня, – пише Корреспондент.

“Ми провели обговорення з депутатами парламенту-членами коаліції і вирішили наступне: ми введемо 12-місячну розстрочку на оплату житлово-комунальних послуг для тих, хто не бажає отримувати субсидії”, – сказав він.

За словами прем’єра, розстрочкою зможуть скористатися як ті, хто не має права на субсидію, так і ті, хто субсидію оформляти не бажає.

“У нас є два механізми, які можна використовувати: з одного боку, це субсидія – адресна допомога, безповоротна. З іншого боку, якщо такий варіант неприйнятний з тих чи інших причин – будь ласка, споживаємо сьогодні і платимо 12 місяців. Це буде означати, що навантаження на місячний бюджет сім’ї місячний буде меншим”, – пояснив Гройсман.




коментарів: 3
  1. #Перемога. Тепер можна готувати, грітися, митися і дивитися “ще кращі новини” по телевізору в кредит!

  2. Оце турбота, замість того щоб підняти зарплати і пенсії, до європейських таких же обгрунтованих як і тарифи то влада вирішила грабити людей поступово знаючи те що людина не в змозі щомісяця платити по тім дутим тарифам при ніщенським зарплатам і пенсіям. За то собі все піднімають і піднімають зарплати, різні соціальні блага, а народ хай пухне з голоду, а за борги ще заберуть і житло яке людина отримала за часів СРСР, адже на даний час тільки все віднімають і ділять між собою так звані “демократи”.

  3. клятi комуняки виннi.. пораздавали житло безкоштовно, а люди тепер страждають, не знають як за нього платити… Даеш декомунмзацiю !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер