<

Із зони АТО в повному складі повернулися волинські ДАІвці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 29.08.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Сході держави, у зоні бойового конфлікту, волинські вартові доріг забезпечували безпеку дорожнього руху та охороняли громадський порядок.

П’ятнадцять волинських співробітників протягом місяця несли службу на сході України. На щастя, усі хлопці повернулися живими та здоровими, – інформує прес-служба волинської міліції.

Про успішне повернення додому та виконання поставлених керівництвом АТО завдань доповів керівник зведеного загону, заступник начальника УДАІ УМВС Волині, Олег Данилюк:

– Співробітники Державтоінспекції Волині постійно працюють у зоні проведення АТО, від самого початку розгортання воєнного конфлікту на східних кордонах держави. Наші працівники супроводжують військові вантажі, забезпечують фільтрацію транспортних засобів, а також перевіряють підозрілих осіб на причетність їх до вчинення кримінальних правопорушень та приналежності до бандформувань, а також виконують інші завдання, у тому числі, допомагають місцевому населенню. Можу запевнити – волинські правоохоронці гідно виконали свій громадський обов’язок.

За кілька днів, після нетривалої відпустки, вартові доріг повернуться до охорони правопорядку й безпеки уже на автошляхах Волині.

colwidth-fc0a162173110fabcbdbbf1759c31cd6
original-8e672de83179d29a2aa6d7949496ed34




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер