<

Із серпня Росіянам перестануть видавати візи до США

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:25 | 28.06.2021 / Новини / , /
Перегляди
165
/ Коментарі відсутні

Через скорочення свого представництва США з серпня цього року перестануть надавати частину консульських послуг у Росії. Це потягне за собою й скасування видачі віз для росіян.

Вимушені обмеження набудуть чинності з 1 серпня. Про це в коментарі російському виданню розповів посол США в Росії Джодж Салліван, – пише Канал 24.

Він підкреслив, що через російські обмеження в дипломатичних відомствах США з серпня працюватиме дуже мало людей. Тож дипломати не зможуть надавати послуг, яких потребують як американці, так і росіяни.

Це не просто перешкода з точки зору відносин між США і Росією. Це тягне за собою серйозні наслідки особистого характеру для сімей, а також комерційні наслідки для підприємств – як американських, так і російських, – наголосив посол.

Він наголосив, що через скорочення кількості працівників консульські служби не зможуть опрацьовувати будь-яку кількість заяв на візи.

Чому США має скорочене диппредставництво

  • У відносинах США й Росії настав черговий “темний” етап після розслідування в Чехії, яке довело причетність Росії до вибухів у Врбетицях, а також після заяви Джо Байдена про Путіна вбивцю.
  • Тоді Кремль відкликав свого посла, а США вніс у список “недружніх” держав і зобов’язав скоротити дипломатичне представництво й заборонив наймати росіян для роботи у дипломатичних відомствах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа