<

Із Польщі через «Ягодин» намагались перевезти контрабанду «тканини» на понад 200 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:30 | 7.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
498
/ Коментарі відсутні

Чергову спробу ввезення вантажу з невідповідністю задекларованого товару виявили 6-го серпня на митному посту «Ягодин».

У зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці, прямуючи з Республіки Польща заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України. Відповідно до поданих до митного контролю документів переміщувався вантаж «Товари народного вжитку», в тому числі «тканина», загальною вартістю 2 742 доларів США. Про це повідомляє Волинська митниця.

У результаті повного митного огляду транспортного засобу, серед вантажу, працівниками Волинської митниці було виявлено рахунок-фактуру «Invoice», згідно з якою відправник та вартість товару «тканина» відрізнялась від заявлених до митного контролю.

Таким чином, керівник компанії отримувача вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товарів загальною вартістю 233,5 тисяч гривень, шляхом подання митному органу, як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо відправника та їх вартості.

Працівниками Волинської митниці, за ознаками ст. 483 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок