<

Із початку лютого в Україні припинено діяльність 65 підпільних гральних закладів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 19.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З початку лютого поліція припинила діяльність 58 інтерактивних клубів, п’яти залів з ігровими автоматами та двох покерних клубів. За результатами відпрацювань поліцейські вилучили гральне обладнання вартістю понад чотири мільйони гривень.

Про це повідомляє поліція Волині.

Мобільні групи продовжують відпрацьовувати інформацію про можливе функціонування об’єктів грального бізнесу. Деякі заклади, попри заборону, намагалися відновити свою роботу. Однак правоохоронці вкотре завадили їх намірам.

Із початку лютого поліцейські припинили роботу 65 закладів, які працювали виключно уночі. Гравців у них запускали лише після попереднього дзвінку. Найбільше підпільних ігрових закладів було виявлено в Дніпрі та Одесі.

За результатами відпрацювань слідчі та оперативники територіальних управлінь стратегічних розслідувань поліції вилучили 858 одиниць грального обладнання вартістю понад  4,3 мільйони гривень.

Зокрема 699 одиниць комп’ютерної техніки, 61 гральний автомат, 13 столів для гри у покер та 85 одиниць іншого обладнання, за допомогою якого забезпечувалося функціонування цих закладів.

Для оперативного реагування та вжиття заходів по закриттю об’єктів грального бізнесу просимо громадян повідомляти про функціонування гральних закладів на спецлінію “102” або на урядову “гарячу” лінію за номером 15-45 категорія № 5. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер