<

Із ДП”Волиньвугілля” зникло майже п’ять тисяч тонн вугілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 8.07.2015 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Господарський суд Волинської області нині з’ясовує – куди з ДП «Волиньвугілля» зникло 4 з половиною тисячі тони копалин, які свого часу на зберігання підприємству віддала компанія «Сам-Моторс».

З матеріалів справи вбачається, що ще у 2010 році сторони уклали угоду про зберігання вугілля на території ДП «Волиньвугілля», однак коли фірма «Сам-Моторс» звернулася до підприємства з проханням повернути свій товар, то виявилося, що вугілля вже ніби то передали, – пише Під прицілом.

Саме таку позицію в суді доводить представник державного підприємства, який переконує, що вугілля за кілька місяців після укладання договору про зберігання, було відвантажене назад. Хоча й письмових доказів тому представник не надав.

Однак представники компанії «Сам-Моторс» заперечують, що вугілля їм повертали і наполягали в суді повернути їм вугілля марки ДГР-0-200 у кількості 4452 тон загальною вартістю 586 105 гривень.

Тож проаналізувавши всі наявні по справі докази суддя Господарського суду Волинської області Сергій Бондарєв прийняв рішення позов задовільнити повністю і зобов’язати ДП «Волиньвугілля» повернути компанії «Сам-Моторс» заявлену в позові кількість вугілля.




коментарів: 2
  1. Треба спитати у директорки з економики Зіни Буткевич.ф Злочинні фінансові оборутки та дерибан державних грошей та вугілля- це особиста парафія саме Зіни Буткевич!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер