<

Із бюджету Волині виділять 2,6 мільйона для 14-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 26.05.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Із обласного бюджету виділили 2,6 мільйона гривень на підтримку 14-ї бригади. Таке рішення прийняли депутати під час 14-ї позачергової сесії Волиньради.

Пише «Волинська правда».

Під час розгляду питання про внесення змін до рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2017 рік» очільник Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зазначив, що депутатам варто підтримати пропозицію бюджетної комісії щодо виділення 2,6 мільйона на підтримку 14-ї ОМБР. Очільник області зауважив, що через два місяці військові повертаються у Володимир-Волинський на постійне місце дислокації, тож варто забезпечити їм хоча б мінімальні умови.

«Це наша 14-а бригада. Повернеться 6 тисяч військових. Частина буде жити у військовому містечку в казармах. Ще частина – в польових умовах. Я звернувся з проханням про підтримку до бізнесу, говорив з керівництвом фонду «Волинь-2014». Територія бригади було розрушена ще 10 років назад. Але нам ганебно буде не допомогти», – сказав голова ОДА.

Депутат Анатолій Вітів (фракція «Свобода») зауважив, що депутати не проти допомогти військовим. Але порадив Володимиру Гунчику вести також переговори про підтримку бригади з Президентом Петром Порошенком.

Радикал Юрій Ройко також запропонував звернутися до володимир-волинської влади з проханням теж сприяти порятунку місця дислокації бригади матеріально. Він додав, що на загальне облаштування військової частини, за підрахунками військових, треба 90 мільйонів гривень.

Зрештою, «за» проголосували 54 депутати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця