<

Іво Бобул, Микола Тищенко, Сергій Сивохо: які зірки шоу-бізнесу йдуть в Верховну Раду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:26 | 18.07.2019 / Новини / /
Перегляди
10
/ коментарі 3

Представники українського шоу-бізнесу іноді змінюють творчу кар’єру на крісло у Верховній Раді.

Хто з відомих українців збирається в парламент розповів канал24.

В оприлюднених списках партій бачимо чимало облич, нових для політики, проте відомих в інших сферах. Зокрема, до парламенту збираються відомі представники шоу-бізнесу, художники, спортсмени та актори.

Сергій Притула, Голос

Шоумен – номер 30 партії  Сергій Притула увійшов до партії “Голос” і піде з нею на вибори , лідером якої є співак Святослав Вакарчук. Свою мотивацію він пояснив тим, що бажає, щоб його діти жили і працювали в цій країні. Тому він хоче докласти до цього зусиль, “щоб потім совість не гризла”.

“Якби мені подобалося все, що відбувається в українській політиці останнім часом, а зараз – і поготів, я, мабуть, би цього (балотування в раду, – 24 канал) не робив. Виходити з власної зони комфорту – це не дуже приємно. Але я хотів би бути корисним цій країні і її людям. Маючи певний кредит довіри від вас, я думаю, що можу на це наважитися”,– пояснив Сергій Притула.

При цьому Притула наголосив, що почувається достатньо фінансово незалежним для того, щоб гарантувати: його похід до парламенту “не є спробою заробити додатковий карбованець”.

Олександр Скічко, “Слуга народу”

Телеведучий, засновник продакшн-компанії Stream Production став кандидатом по округу №197 Черкаської області (Канів, Золотоноша, частина Черкас).

“Я йду в політику, тому що мені набридло. Мені набридло слухати порожні обіцянки кожні 5 років, набридло їздити розбитими дорогами, а основне – мені набридло чути, як мої друзі хочуть виїхати до іншої країни, як вони обговорюють, до якої країни краще поїхати заробляти, тому що в Україні жити неможливо”, – заявив Скічко.

Віталій та Світлана Білоножки, “Сила і честь”

Народні артисти про свій намір іти в політику разом з Ігорем Смешком повідомили у коментарі одному з телеканалів. Своє рішення вони пояснили тим, що “уже наспівалися”.

“Хочу, щоби не було недолугостей в законі про інтелектуальну власність, згуртувати людей, якщо там будуть симпатики до культури. Також хочу закон про меценатство, щоб зробити легшим життя артистів, бо вони дійсно кинуті останньою владою”, – розповів Віталій Білоножко про свої плани.

Його дружина Світлана додала: якщо пройдуть до Ради – будуть лобіювати інтереси пенсіонерів, оскільки зараз вони самі ними є.

Під якими номерами подружжя потрапить у списки, поки що невідомо.

Гео Лерос, “Слуга народу”

Художник та режисер, відомий автор низки київських муралів, балотується під номером 23 партії.  

“Коли у 2015 році я у системі “гугл” набрав ключові слова “київ стріт арт” та “юкрейн стріт арт”, мені видало близько 70 тисяч згадувань, сьогодні ця цифра – близько 60 мільйонів згадувань. Це ті позитивні згадування про нашу державу, яких нам так не вистачає”, – написав він, очевидно, окреслюючи, чим буде займатися в Раді.

Анастасія Приходько, “Батьківщина”

Співачка буде балотуватися по округу №11 у Вінниці. Раніше Приходько опублікувала фото з лідеркою “Батьківщини” Юлією Тимошенко, у підписі до якого зазначила, що “готова до парламентських виборів”.

Сергій Сивохо, “Слуга народу”

Гуморист, шоумен та креативний продюсер студії “Квартал 95” став одним із кандидатів у Донецькій області по округу №49 (Дружківка, Костянтинівка).

“Що стало причиною? Особисті відносини з президентом. Я бачив дуже важку роботу з підбору мажоритарників саме у Донецькій області. А це ж мій рідний регіон, і коли президент звернувся до мене за допомогою, я не зміг відмовити”, – пояснив своє рішення Сивохо.

Іво Бобул, “Патріот”

Співак, народний артист України Іво Бобул балотується у народні депутати від партії “Патріот”. У списку він під №5.

Співак раніше заявляв про амбіції взяти участь у цьогорічних президентських перегонах. Тоді він своє прагнення іти в політику пояснив так:

“За останні роки людям вже остогидли обличчя політиків. Треба казати людям правду, що їх дурять. Політики можуть обдурити раз, два чи три, а на четвертий уже ні… Те, що треба підняти рівень культури в Україні – це однозначно. Також в нас економіка на межі фолу”.

Микола Тищенко, “Слуга народу”

Телеведучий та ресторатор балотується по округу №219 у Києві. Він став популярним завдяки проектам “Мастер-шеф”, “Ревізор” та “Танці з зірками”.

Спочатку факт балотування Тищенко заперечував, проте, коли партія офіційно оприлюднила списки мажоритарників – підтвердив інформацію.

Вже не вперше балотуються в Раду також народний артист України Богдан Бенюк (ВО “Свобода”) та Оксана Білозір (БПП “Солідарність”). Співак та ректор КНУКіМ Михайло Поплавський у Раді також не вперше. Принаймні, якщо йому вдасться пройти цього разу. Проте зараз він іде в парламент як лідер “Аграрної партії”.




коментарів: 3
  1. Ото буде красота.Зроблять зведений хор!Кожен повинен займатись своею справою.Уявляю,якиих закронфв вони напишуть і приймуть!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер