<

Іваничівський районний військовий комісаріат прийняв участь у ярмарку вакансій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:31 | 14.02.2018 / Новини /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Представники Іваничівського районного військового комісаріату та Нововолинсько-Іваничівського об’єднаного управління ПФУ у Волинській області взяли участь у ярмарку вакансій організованому Іваничівською районною філією Волинського обласного центру зайнятості. На ярмарок завітали 15 шукачів роботи.

Військовослужбовці Іваничівського РВК та представники Південної військово-морської бази м. Миколаєва в/ч А0898 розповіли, усім хто виявив зацікавленість, про умови проходження військової служби, також про проходження військової служби у навчальних закладах Міністерства оборони України, соціальні гарантії для військовослужбовців та членів їх сімей та процедуру оформлення на військову службу за контрактом до Збройних Сил України. Ознайомлено присутніх із переліком посад військової частини, що підлягають комплектуванню військовослужбовцями за контрактом.

Також учасників ярмарку ознайомили з умовами праці, обов’язками, графіком роботи та рівнем заробітної плати.
Начальник Іваничівського відділу з питань призначення, перерахунків та виплати пенсії Нововолинсько-Іваничівського об’єднаного Управління ПФУ Волинської області Богдан Ковальський детально розповів про умови призначення пенсій за вислугу років особам, які проходили військову службу.

Зацікавлених осіб було запрошено на співбесіду за місцем розташування Іваничівського РВК, щоб детально ознайомитись з проходженням військової служби за контрактом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок