<

Депутат Іваничівської районної ради Роман Франчук прозвітував за рік роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 2.01.2017 / Іваничі / /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

На електронну адресу інтернет-видання “БУГ” депутат Іваничівської районної ради VІІ скликання Роман Франчук надіслав депутатський звіт за 2016-й рік.

Франчук Роман Іванович, 16.01.1973 р.н., обраний 25 жовтня 2015 року по виборчому округу № 8 с. Бортнів Іваничівського району від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП», посвідчення № 28. Вчитель ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Бужанка.

Законодавча база:

У своїй роботі керуюся наступними документами: Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Іваничівської районної ради, Положенням про Президію районної ради, Положенням про постійні комісії районної ради, Положенням про помічника-консультанта депутата районної ради та іншими нормативними документами.

Дотримуюся Статуту та Програми політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП».

Участь у роботі Іваничівської районної ради: за звітний період взяв участь у роботі 10 (із 10 проведених) сесій та 8 (із 8 проведених) засіданнях комісії з питань освіти, культури, спорту, духовного відродження та роботи з молоддю, є членом комісії.

Прийом громадян:

Проводжу прийом громадян кожної 1 середи щомісяця з 9.00 до 13.00 за адресою: сільська рада с. Бужанка, вул. Перемоги, буд. 15.
За звітний період було проведено 14 прийомів, прийнято 74 громадян, розглянуто 36 письмових та усних звернень.
Було надано 5 тисяч 300 гривень матеріальної допомоги з особистого депутатського рахунку на лікування окремих жителів селища та району.

Розглянуто та позитивно вирішено ряд питань, а саме:

– організації та проведення благоустрою села;
– відкриття групи короткотривалого перебування дітей дошкільного віку в селі Верхнів;
– фінансова допомога в облаштування сільської автобусної зупинки;
– організації поїздки учнів 10-11 класів на прикордонну заставу;
– благоустрою сміттєзвалища с. Верхнів;
– виділення коштів на придання 6 міжкімнатних дверей та на ремонт стелі в школі с. Бортнів;
– сприяння у вирішенні питання з перекриттям даху котельні школи та ремонту каналізації (30 тис. грн.);
– сприяння в озвученні концерту – звіту художньої самодіяльності;
– підвезення жителів сіл Бортнів та Верхів в с. Бужанка на концерт;
– організації благоустрою сільського стадіону;
– поточного ремонту дороги по вул. Перемоги с. Бужанка;
– облаштування дороги Бортнів – ЦМ (7 км.) твердою породою;
– сприяння у виділенні коштів для фінансування проекту «Бортнів-клуб» – сучасний комплекс дозвілля»;
– “оптимізації” навчального закладу та недопущення переведення дітей на індивідуальну форму навчання – в процесі роботи;
– сприяння у транспорті для підвезення сільських депутатів для зустрічі з Дібровою В. Г.;
– музичного озвучення під час свята «Бортнів-Екопродукт»;
– музичного озвучення під час свята села Грибовиця;
– пільговій підписці газети «Волинські новини»,
та ряду інших.

Депутатські звернення:

№ 12 від 25.08.2016р. – до голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» Товстенюка О. В. «Щодо сприяння у розгляді документів міні-проекту» – відповідь не отримано, вирішено позитивно.

№ 13 від 15.09.2016р. – до голови Іваничівської районної ради Бадзюня А. А. «Щодо вирішення питання по співфінансуванню ремонту дороги Рогожани – Бортнів» – отримано відповідь, № 03-07/496 від 30.11.2016, виділено 10 тис.грн., Рішення №9/12 від 28.09.2016.

Участь у заходах:

Приймав активну участь у районних та селищних масових заходах:

Днях депутата (весна, осінь), Днях довкілля, прибиранні та облаштуванні територій (весна), благодійній акції – ярмарці в підтримку воїнів АТО (12 березня), Днях добросусідства Кречів-Крилів (літо), Днях сіл (весна-літо-осінь), сільських звітних концертах художньої самодіяльності (весна-літо-осінь), спортивно-масових заходах (весна-осінь), сходах жителів сіл (протягом року), сесіях сільської рад с. Бужанка (протягом року), привітанні школярів зі святом Першого дзвоника, привітанні школярів ЗОШ Поромів зі святом останнього дзвоника і вручення путівок від Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом» в Буковель, громадських обговорення щодо діяльності підприємства «Кроноспан» (12 листопада), презентації пілотного інвестиційного проекту «Волинська генерація» по будівництву ТЕС на території району (25 листопада) та інших.

Надавав благодійну фінансову допомогу, допомагав власними засобами у вирішення простих питань (організації певних робіт, організації та проведенню благоустрою, виконання ремонтних робіт власними силами).

Співпрацюю з Іваничівським представництвом Фонду Ігоря Палиці “Тільки Разом”, беру участь в підготовці проектів, надаю рекомендації з підготовки документів.

Роздуми:

Вважаю, що статус депутата районної ради зобов’язує до вимогливого ставлення до себе, своєї роботи, адже депутати повинні захищати інтереси виборців, які їм делегувати право управління. Маю намір продовжувати вирішення нагальних проблем в моєму селі та селах які входять до сільської ради і сподіваюся на подальшу співпрацю з громадою.

Вважаю, що мені не соромно дивитись в очі виборцям, адже незважаючи на скромний бюджет, зроблено чимало для покращення благоустрою та підняття духовного рівня людей.

Депутат Іваничівської районної ради Франчук Р. І.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер