<

Вилетите, як торпеда, – сказав голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь голові РДА Лілії Кревській

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 30.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
3
/ коментарі 32

26-го січня на сесії  Іваничівської районної ради  голова Андрій Бадзюнь заперечив голові районної державної адміністрації Лілії Кревській у не коректний спосіб.

— Гунчик, коли Вас представляв, сказав, що він Вас не призначав. Іваничівський район, як підводна лодка. Або Ви співпрацюєте з головою ради, Андрієм, моїм другом. Або Ви звідси вилетите, як торпеда. Так що торпеда вже заряджена, – сказав Андрій Бадзюнь, додавши, що він тільки повторив слова губернатора.

Лілія Кревська вважала за потрібне відповісти на погрози голови районної ради.

— Андрію Анатолійовичу, Ви сьогодні  кілька разів до мене, м’яко кажучи, не дуже толерантно і коректно звертались. То я хочу сказати це в присутності наших депутатів. Так як Ви кажете, було б добре, коли б мене не було. Ну, можливо, й добре було. Ви були один. Не було іншої гілки влади. Ви вирішували.

Але, Андрію Анатолійовичу, не Ви мене призначали. Мене призначив Президент розпорядженням. Окрім того, я виграла конкурс. Окрім того, я пройшла випробувальний період. І у мене є два керівники: Президент України і голова облдержадміністрації. Якщо мене будуть звільняти, то вони.

І ще одне, я державний службовець категорії А. Це найвища категорія. І ота конфронтація як Ви до мене:тихенько, посидьте, помовчіть, вилетите торпедою, піду сокирою, проїду катком. Це як мінімум негарно. Це є етичний прояв державного службовця.

Андрію Анатолійовичу, якщо хочете до мене апелювати, то будь-ласка фактами, а не хамством, – сказала Лілія Кревська.

Андрій Анатолійович наказав виключити мікрофон, сказавши, що вже досить. І його виключили на останньому слові. Але словесна перепалка ще продовжилась.

Нагадаємо, що 12-го грудня Володимир Гунчик офіційно представив голову Іваничівської районної державної адміністрації Лілію Кревську




коментарів: 32
  1. Воу,страсті!Таке враження,що Бадзюнь купив собі туфлі з шкури страуса і втратив землю під ногами.

    • То не з шкури стравуса в нього туфлі, насправді в нього туфлі з дєрьмонтину

  2. Трон троном , але до жінки спочатку треба ставитись як до жінки , а потім вже як до керівника! Бидло було! бидло є! бидлом і останеться!

  3. щось з назвою статті не те, може хтось голова ради, а хтось голова адміністрації?

  4. А що наступають на пяти, чи ви думали,Андрію,що ви бігборда повішаєте і район ваш…А тут прийшла розумніша і ще й інтелегентка,але вам це не зрозуміти…

  5. Стидно повинно бути за свого обранця депутатам райради , половина з яких вчителі.

  6. Райдержадміністрації,- це статисти,які нізащо не відповідають,не впливають,а тільки збирають дані та доповідають в ОДА.Навіщо ми їх годуєм???

  7. Все це жах! , а ще Пан Андрій хоче на голову громади йти ? Краще б молотив на своєму комбайні! це в нього краще виходить.

  8. А що дивувати? Хіба Гунчик, проводячи наради, не так само до посадових осіб-жінок звертається – привселюдно, на цілу область! Хамло! Ніякого не такту, не чоловічого достоїнства!

  9. А коли голова РДА Кревська сказала, що портретами Небесної Сотні обвішалися і сказала це тоном презирливим і огидним, то це нормально? А чули б ви що вона про Оксану Рубан (довгі ноги і розуму нуль) каже і це при тому що вони в одній команді!Хай розкаже за що її Романюк вигнав це раз і друге якщо її призначив президент то я хочу бачити звернення на його імя від неї з приводу недоїмки до бюджету у 13 мільйонів. Вона сама сказала що звільнить половину лікарні, бібліотекарів, персонал кухонь у школах, та вона вважає що батьки мають платити. Тож заряджайте торпеду

      • А через півроку побачиш. Лікарні не буде, а буде щось типу ФАПА. Невже ви сліпі і не бачите що з госпітальними округами робиться?

  10. Ще одне керівництво ввійде в історію району, як аморальне, брехливе і тупе!!!Цікаво, як їхні внуки будуть дивитися людям в очі!!! Вас всіх потрібно відправити в цирк шапіто, більше користі буде…..

  11. а хай розкаже як приїжджав на роботу до дружини своєї,і погрожував хлопцям що образили її дружину. блін забув . хам є хамом

  12. Тепер зрозуміло для чого блондинка приїхала з міста в село. Дежавний службовець найвищої категорії А ви хоч корову вмієте доїти?

    • І ото давно в посадові обов’язки голови адміністрації входить дойка корів?Звісно,на фоні доярки головний комбайнер райради божественно розумашка,але пора Іваничам щось думати,бо район в кризовому стані.

      • Читай уважно. Мова не про посадові інтрукції, а про те чи хоч розуміє блондика в якій системі координат перебуває?

  13. Чекаю на нове рішення райради про підвищення зарплати заступнику Андрія- бідному юрію.

  14. От і все -поговорили,побалакали.А сенс????Ту райраду треба гнати за межі Іванич поганою мітлою!!!!!!!!Вчора на сесіі облради піднімалось питання створення в Вол.-Волинську ще одного госпітального округу і ,,цар,, іваничівський там був,слухав,але ні пори з вуст не випустив за нашу районну лікарню.А в лікарні і обладнання сучасне є,і лікарів по-трошки збільшується,а ми прості смертні залишимось біля розбитого корита.Це напевно за такі заслуги “цар” і заступник його мають такі зарплати і щомісячні преміювання?????

  15. Скажіть, коли вже якісь позитивні зміни будуть в районі ????
    Що було , те й лишилось….

  16. ЗмІНИ БУДУТЬ після уходу ЛЕТУЧОЇ МИШІ, яка з перших днів показала ЩО нічого не може і нічого не знає ,що ж робити з цим районом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер