<

Зниклу 16-річну дівчину із Павлівської ОТГ поліцейські розшукали в Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:11 | 17.07.2020 / Іваничі / , , , /
Перегляди
14
/ коментарі 4

16-го липня до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл Павлівської сільської ради, про те що її 16-річна донька напередодні пішла з дому на прогулянку та поданий час не повернулася. Поліцейські розшукали дівчину в обласному центрі.

Правоохоронці опитали коло друзів і знайомих дівчини та встановили, що вона могла поїхати до свого друга у Володимир-Волинський, а тому було орієнтовано поліцейських інших відділів та відділень поліції області, – інформує Іваничівське відділення поліції у фейсбуці.

Проведеними пошуковими завдяки спільним та злагодженим діям поліцейських Іваничівського відділення поліції, Луцького відділу поліції, Управління патрульної поліції у місті Луцьк та Ковельського відділу поліції, дільничним офіцером поліції Ковельського ВП було виявлено зниклу дівчину на території автостанції міста Луцька.

“Неповнолітня дитина за час своєї відсутності за місцем проживання жертвою будь-яких протиправних дій не стала. Поліцейські передали дитину батькам та провели з ними профілактичну бесіду для запобігання подібних випадків у майбутньому”, – йдеться у повідомленні.

Поліція закликає громадян: у подібних ситуаціях головне – не зволікати.

“Якщо у вас пропала близька людина, а тим більше дитина, – негайно повідомте про це поліцію за номером «102». Так, дорогоцінний час не буде втрачено, і шанси розшукати зниклих значно зростуть”, – зазначають правоохоронці.




коментарів: 4
  1. Дитина хотіла побачити зоопарк,бо у павлівці тільки пивзавод та рибні маточники…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа