<

Знайшов нове місце: Іваничівський Центр ПМСД очолить ексзаступник ексмера Нововолинська Андрій Сторонський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 12.01.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
5543
/ коментарів 10

Ексзаступник ексмера Нововолинська Сапожнікова та колишній заступник голови Володимирської РДА, ексдиректор Нововолинської лікарні Андрій Сторонський став директором Іваничівського Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Це є дивиною, адже внесений до Реєстру корупціонерів пан Сторонський немає права займати таку посаду. Проте йому все ж вийшло знайти нове місце у громаді, де головує Лідія Томашевська.

Попереднього багаторічного директора Центру ПМСД Романа Кицю з посади звільнили 11-го січня. Про це БУГу стало відомо з достовірних джерел. За чутками у Лідії Томашевської і Киці не склалися службові відносини. І вона давно погрожувала йому звільненням.

Відомо, 12-го січня Сторонського офіційно представили колективу Центру ПМСД.

Нагадаємо, що ім’я Андрія Сторонського стало для нововолинців і мешканців району відомим через судові провадження та скандали:

Нововолинський суд визнав Сторонського винним за те, що взяв на роботу начальником управління освіти свою двоюрідну сестру Ольгу Лакиш та преміював її. Це призвело до того, що Сторонський потрапив у реєстр корупціонерів. Тепер він не може претендувати на державну службу, як в органах місцевого самоврядування, так і в органах державної виконавчої влади усіх рівнів.

Скандальним було і звільнення Сторонського із Нововолинської лікарні. Із цим рішенням він не погодився і подав до суду, бо вважав, що його звільнили з посади виконуючого обов’язки керівника медзакладу незаконно. Також Сторонський хотів, аби йому відшкодували моральні збитки в розмірі десяти тисяч гривень та зарплату, яку йому не вдалося отримати через звільнення.

Окрім цього, він прославився тим, що привселюдно у суді відрікся від своєї сестри, колишньої керівниці освіти Нововолинська Ольги Лакиш. Усе для того, щоб вийти сухим з води, а точніше – уникнути покарання і завершити затяжну судову справу.

До слова, Сапожніков покинув посаду голови РДА з розголосом у серпні 2022 року. Тож, Сторонський очевидно більше не міг займати посаду в РДА та “підшукав” собі іншу.

Примітно, що голова громади Томашевська довірила посаду очільника Іваничівської первинки саме представнику колишньої влади Нововолинська Сторонському.




коментарів: 10
  1. вам мало нововолинськ розпродали тепер сюда лізете да нас на павлівку
    з такою репутацією хто сторонського сюда пристроїв? ганьба тобі ні совісті ні честі алкашура

  2. Де не сіяли – там і вродиться. В Нововолинську та Володимирі йому давно місця нема. Знайшов “теплу місцину” в Іваничах. Томашевська дуже ризикує своєю посадою… Яка ганьба!

  3. Лідія Михайлівна, як ви могли звільнити Кицю Р.А. З порушенням закону про працю і то серйозними ? Хотілося б знати, які порушення в нього були ?
    Дивує поведінка колективу, чого мовчите ?
    Мовчазна згода, це страшно, сьогодня він, а завтра ви.
    А де закон ? Чи ви всі лохи ?
    Ганьба !

  4. Чому звільнила? Тому що вже мала на меті, кого призначити, отримавши при тому , добре на лапу. Відомо, що Сторонський добрий хабарник, скрізь вже нажився. Ще й сюди прийшов.

  5. По переміщенням сторонського скоро можна буде географію Волині вивчати.
    Куди воно тільки не перлося, шоб свою кістляву сраку пристроїти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер