<

Злодій з 9-річним стажем: у Нововолинську чоловіка вшосте засудили за крадіжки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:51 | 19.06.2020 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

П’ять разів судимого уродженця села Соснина Іваничівського району знову впіймали на крадіжці. Цього разу зловмисник поцупив телефон і робочі інструменти. Днями суд у Нововолинську розглянув справу і запроторив чоловіка у тюрму.

26-го червня 2019 року, близько 16:00, чоловік через незачинені двері проникнув до житлового будинку в Нововолинську, звідки викрав мобільний телефон марки “Prestigio Wize G3”, вартістю 850 гривень, про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 11 червня.

Крім цього, в ніч з 19 на 20 січня 2020 року, проникнув до гаражного приміщення і викрав набір гвинтів та комбінованих ключів марки “Torx Targred” моделі “ТА 204” (94 елементи), вартістю 735 гривень.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю й розповів подробиці своїх крадіжок. Зокрема, зізнався, що в той же день на вимогу потерпілої, у барі в смт. Іваничі повернув власниці викрадений телефон. А набір ключів у валізі, продав знайомому за “могорич”. Також чоловік запевнив, що щиро розкаюється у вчиненому, розуміє, що вчинив протиправно й попросив суд суворо його не карати.

На підставі досліджених у судовому засіданні доказів у їх сукупності суд визнав чоловіка винуватим у таємному викраденні чужого майна (крадіжці), вчиненій повторно, поєднаній з проникненням у житло та інше приміщення та кваліфікував його дії за ч.3 ст.185 КК України.

Розглянувши усі деталі справи та врахувавши щире каяття і активне сприяння розкриттю злочину, суд призначив чоловіку покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця